Razvitije vnešenej torgovli meždu JeS i Rossijej v sovremennych uslovijach: analiz na osnove indeksa vzaimodopolnjajemosti torgovli - Kašťáková, Elena, 1974-
Charakteristika súčasného zahraničného obchodu medzi Európskou úniou a Ruskou federáciou. Rozvoj zahraničnoobchodných vzťahov medzi EÚ a Ruskou federáciou na základe indexu obchodnej komplementarity. Porovnanie zahraničného obchodu EU a Ruskej federácie so zahraničným obchodom Ruskej federácie s Čínou na základe indexu obchodnej komplementarity.