Šampioni ctí zásadu: sdílet, neposílat! - Mika, František
Technologický pokrok ovplyvňuje aj oblasť ľudských zdrojov. Proti rýchlosti a dostupnosti technologického pokroku sa týči hlavná bariéra jeho uplatnenia vo firemnej praxi - zažité myslenie. Snaha o prekonanie tejto bariéry. Mäkké zručnosti a ich uplatnenie v zavádzaní HR technológií do firemného prostredia.