Postavenie a funkcie finančného plánovania vo finančnom riadení podniku - Hyránek, Eduard, 1955-
Hlavné úlohy finančného plánovania a finančný manažment podniku. Základné ciele podnikateľskej činnosti, funkcie a etapy finančného plánovania. Najdôležitejšie finančné ciele podniku – likvidita, rentabilita a stabilita.