Využitie business intelligence v podniku - Harumová, Anna, 1955-
Začiatky business intelligence (BI) a ich rozvoj, ktorý predstavoval riešenia smerujúce k podpore manažérskych a analytických úloh v prostredí podniku. BI v súčasnosti ako faktor kvality podnikovej informatiky.