Investičný certifikát - moderný investičný nástroj - Jánošová, Veronika, 1953-
Podstata význam a druhy investičných certifikátov. Investičné certifikáty sú finančné nástroje, ktorých cena sa odvíja na základe vývoja hodnoty podkladového aktíva. Diverzifikácia investičného portfólia, ako aj investičné inštrumenty pre investičné stratégie.