Problém Donald Trump - Obradovič, Filip
Voľby amerického prezidenta dňa 8. novembra 2016. Dvaja kandidáti: demokratka Hillary Clinton a republikán, populista, demagóg a celebrita Donald Trump. Kampaň Donalda Trumpa. Vlastná predstava o svete. Vzbura bieleho muža. Kultúrna vojna, nie triedny boj.