Využitie finančnej analýzy vo finančnom manažmente podniku - Tóthová, Alena, 1968-
Finančné riadenie podniku a zabezpečenie včasného prílevu peňažných prostriedkov zamerané na nastavenie peňažných tokov v rovnováhe. Finančná analýza ako východisko pre prijímanie finačných rozhodnutí a nástroj hodnotenia finančného zdravia podniku.