Shaping Quality of Life in Slovakia after EU Accession - Holková, Vieroslava
Kvalita života - definície. Kvalita života a spotreba. Index rozvoja ľudského vo vybraných krajinách od roku 2006. Spotreba a zlepšenie kvality života na Slovensku.