Daňové aspekty finančných transakcií, nástrojov - Vavrová, Katarína, 1960-
Zavedenie dane z transakcií a povinnosť zaplatenia dane z finančných transakcií, ako aj problémy pri jej realizácii. Aktuálna situácia a postoj členských štátov EÚ k zavedeniu dane z finančných transakcií.