Postavenie malých a stredných podnikov v Európskej únii a na Slovensku - Fetisovová, Elena
Malé a stredné podniky a ich prínosy pre hospodársky rast, inovácie, zamestnanosť a sociálnu integráciu v regiónoch. Malé a stredné podniky v Európskej únii a na Slovensku – ich význam v trhovej ekonomike.