Suverénny spotrebiteľ - Korčoková, Marína, 1970-
Spracovanie informácií o konzumerizme, spotrebiteľoch, spotrebiteľských právach, spotrebiteľskom správaní, spotrebiteľskej politike a jej zabezpečení v podmienkach Európskej únie a Slovenska. Zistenie postojov slovenských spotrebiteľov k svojim právam a povinnostiam na základe online dotazníkov. Problematika povedomia spotrebiteľa o svojich právach. Právo na informácie, informovanosť, právo na spotrebiteľské vzdelávanie aj spotrebiteľskú výchovu patria k základným právam spotrebiteľov.