Leksiko-grammatičeskaja charakteristika polupredikativnych oborotov russkogo jazyka v sopostavlenii so slovackim - Keresty, Ján, 1980-
Charakteristika polopredikatívnych výrazov. Lexikálno-gramatické porovnanie polopredikatívnych výrazov v slovenskom a ruskom jazyku.