Nový pohľad na zmeny spotrebiteľa vplyvom starnutia - Matušovičová, Monika, 1967-
Prezentácia parciálnych výsledkov výskumnej štúdie zameranej na skúmanie segmentu slovenských seniorov ako špecifickej heterogénnej cieľovej skupiny spotrebiteľov. Identifikácia a analýza nových trhových príležitosti spočívajúca v reagovaní na potreby starších ľudí umožnením prístupu k špecifickým tovarom a službám, ktoré zlepšia kvalitu života v seniorskom veku.