Paradigmy vzdelávania spotrebiteľa na príklade projektu Kvalita z našich regiónov - Orgonáš, Jozef, 1957-
Identifikácia edukačného procesu spotrebiteľa s akcentom na projekt Kvalita z našich regiónov, ktorý je použitý ako príklad z praxe. Autor v koordinácii s firmou Incoma Slovakia analyzujú celý projekt, vyhodnotili priebeh s pôvodným zámerom s dôrazom na vzdelávací potenciál projektu, ktorý prispieva k spoločnej spotrebiteľskej politike EÚ s dopadom na vzdelávanie a úroveň spotrebiteľského povedomia na Slovensku.