Vliv rusko-ukrajinského konfliktu na ekonomické vztahy visegrádských zemí a Ruska - Trejbal, Václav
Komparatívna analýza vývoja obchodných a investičných väzieb medzi Ruskom a krajinami V4 v 10 rokoch pred krymskou anexiou. Vývoj po uvalení sankcií a dopady na obchodnú výmenu, investičné projekty a ďalšie aspekty ekonomických väzieb.