Znalosti mladých ľudí o svojich právach ako spotrebiteľov na Slovensku - Vokounová, Dana, 1962-
Význam chápania postojov pre predikovanie alebo usmerňovanie správania. Prezentácia výsledkov prieskumu, ktorého zámerom bolo zistiť postoje študentov Obchodnej fakulty v súvislosti s ich právami ako spotrebiteľov.