Pôda v ekologickom poľnohospodárstve na Slovensku v číslach - Zaujec, Kvetoslav
Ekologicky obhospodarovanej poľnohospodárskej pôdy je na Slovensku registrovanej len malé množstvo, dôvody tohto stavu. Ekologicky obhospodrovaná pôda podľa druhu pozemku v roku 2015 podľa krajov. Výsledky štatistík ekologicky obhospodarovanej pôdy za rok 2015 takmer kopírujú výsleky dosiahnuté v roku 2014.