Apperçu sur la politesse linguistique en français et en slovaque - Rizeková, Iveta, 1961-
Vyjadrovanie zdvorilosti vo francúzskom a slovenskom jazyku. Konkrétne príklady pozitívnej a negatívnej zdvorilosti. Zdvorilosť ako významný aspekt medziľudskej komunikácie. Zdvorilosť v rôznych kultúrach.