Kohortní změny v koncentraci plodnosti v Česku a na Slovensku - Šprocha, Branislav
Zmeny v reprodukčnom správaní, ktorými prechádza Česko a Slovensko v období demografickej revolúcie. Vývoj v podmienkach minulého politického režimu a výrazný pokles vnútornej diverzity reprodukcie v jednotlivých generáciách.