Táto vláda zatiaľ neposilnila dôveru v štát - Leško, Marián
Rozhovor s prezidentom SR Andrejom Kiskom. Správa o stave republiky - oslabená dôvera ľudí v štát, kauza Bašternák, potreba zlepšenia školstva a zdravotníctva. Úroveň politiky, podpora ľudí za postoje, predsedníctvo SR v Rade Európy, voľba generálneho tajomníka OSN.