<The> Role of state budget in environmental protection : the case of European union countries - Beličková, Kornélia, 1966-
Nástroje a inštrumenty štátneho rozpočtu a environmentálna politika v oblasti ochrany prostredia. Trendy v environmentálnych daniach a výdavkoch na ochranu životného prostredia v EÚ. Trendy v zmene objemu verejných výdavkov a príjmov vo vzťahu k ochrane životného prostredia v členských štátoch EÚ.