Dopravcom skáču do úsmevu vodiči a cudzina - Legéň, Marek
Priaznivé podmienky na podnikanie v doprave. Problém nedostatku vodičov a starosti prepravcov v zahraničí. Požiadavka minimálnej mzdy vo Francúzsku a Nemecku. Rast ekonomiky a rast požiadaviek na prepravu. Zamestnávanie cudzincov. Spoločnosti zabezpečujúce kuriérsku expresnú prepravu.