Transakcie s poľnohospodárskou pôdou v roku 2014 a vplyv pozemkových úprav na trh s pôdou - Buday, Štefan
Analýza a hodnotenie transakcií s pôdou v roku 2014 vo vybraných dvanástich okresoch Slovenska. Priemerná trhová cena poľnohospodárskej pôdy v roku 2014 vo vybraných dvanástich okresoch SR. Rozsah predanej výmery v roku 2014 (po ukončení pozemkových úprav) bol väčší ako za obdobie rokov 2001-2013 (pred uskutočnením pozemkových úprav).