10 tipů, jak zefektivnit skladování - vozíky - Novotný, Radek
Zefektívnenie skladovania so zameraním sa na manipulačnú techniku. Paletový vozík s rozjazdovou pákou, "hybridný" paletový vozík, zaskladňovanie do regálov retrakom. "Šikovné" bezpečnostné pásy vozíkov. Superelastické pneumatiky. Regenerácia batérií. Dotácie na vozíky. Fleet management šetrí vozíky a ďalšie vybavenie.