Znižovanie znečisťovania povrchových vôd fosforom z agrárnej krajiny - základné východiská - Bujnovský, Radoslav
Vymedzenie kritických oblastí z hľadiska transportu fosforu z poľnohospodárskej pôdy do povrchových vôd s prihliadnutím na podmienky Slovenska. Opatrenia na zníženie vnosu fosforu z poľnohospodárskej pôdy do vôd.