Zvládnutie trémy - predpoklad úspešnej prezentácie projektov - Čonková, Andrea, 1982-
Tréma, jej podstata, príčiny a dôsledky, zmeny v úrovni trémy u slovenských žiakov a študentov v sekundárnom a terciárnom vzdelávaní. Porovnanie výsledkov z hľadiska pohlavia.