Nedostatky v právnej úprave definície závislých osôb a jej konzekvencie - Seneši, Norbert
Vymedzenie závislých osôb podľa zákona o dani z príjmov. Nedostatky v definícii ekonomického prepojenia závislých osôb. Vymedzenie spriaznených osôb v účtovníctve. Nedostatky v definícii personálneho prepojenia závislých osôb. Nedostatky v definícii iného prepojenia závislých osôb. Konzekvencie nedostatkov definície závislých osôb.