Vplyv pripravovaných zmien v oblasti dane z pridanej hodnoty na dovozcov tovaru, stavebníkov a žiadateľov o vrátenie nadmerného odpočtu - Stanková, Adriana, 1990-
Pripravované zmeny v rámci novelizácie zákona číslo 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov a súvisiacich právnych predpisov a vplyv týchto zmien na vybrané účtovné jednotky, ktorými by mali byť účtovné jednotky podnikajúce v oblasti dovozu tovaru z tretích krajín, účtovné jednotky podnikajúce v oblasti stavebníctva a účtovné jednotky, ktoré sú žiadateľmi o vrátenie nadmerného odpočtu dane z pridanej hodnoty. Zhrnutie pripravovaných zmien v oblasti dane z pridanej hodnoty. Teoretické vymedzenie vplyvu pripravovaných zmien v oblasti dane z pridanej hodnoty na vybrané účtovné jednotky.