Modelovanie preferencií a výber študijnej špecializácie - Sušienková, Katarína, 1967-
Definícia problému – význam a možnosti výberu študijnej špecializácie na univerzite. Princípy a teoretické východiská analýzy a riešenia úlohy. Metódy a techniky odhadu funkcie užitočnosti, váh a vzťahu kritérií. Aplikácia – formulácia úlohy a riešenie.