Technical budgeting problems in Anglophone African countries: a strategy to minimise the problems - Fourie, David J.
Výber vhodnej vzorky anglofónnych afrických krajín. Prieskum typov a fungovania rozpočtových systémov vo všeobecnosti. Identifikácia techník používaných v rozpočtových sytémoch všeobecne a vo vybraných krajinách. Identifikácia technických problémov vyplývajúcich z techník používaných vo vybraných krajinách. Návrh vhodnej stratégie na minimalizáciu hlavných technických problémov (regulačný rámec, podporný informačný systém, vyvodzovanie zodpovednosti voči úradníkom prekračujúcim nastavený rámec).