Riadenie inovačných zmien v malých a stredných podnikoch - Papulová, Emília
Pojem inovácia podľa slovenskej legislatívy. Inovačné zmeny ako konkurenčná výhoda podnikov. Malé a stredné podniky a inovácie. Ľudský faktor ako hlavná hybná sila zmien. Profil inovátora. Súčasný stav v oblasti riadenia inovačných zmien v MSP na Slovensku.