Tourism market, disability and inequality: problems and solutions - Popiel, Marcin
Situácia v cestovnom ruchu pre ľudí so zdravotným postihnutím. Bariéry a prístupnosť cestovného ruchu pre ľudí so zdravotným postihnutím.