Plánovanie materiálových potrieb výroby - nové prístupy - Szabo, Ľuboslav
Plánovanie nákupu materiálnych potrieb podľa vybraných autorov. Tradičný rámec plánovania nákupu firiem. Metóda ABC. Metóda pokusov a omylov. Kvantitatívne metódy plánovania. Moderné prístupy v plánovaní nákupu firiem. Ekonomika odberateľov a dodávateľov automobilového priemyslu SR.