Práca s počítačom - Kovalčíková, Martina
Povinnosti, ktorých plnenie by malo eliminovať nežiadúce vplyvy pri práci s počítačmi. Minimálne bezpečnostné a zdravotné požiadavky na zariadenia a prostredie pracovísk so zobrazovacími jednotkami. Aké má povinnosti zamestnávateľ a zamestnanec.