Funkcie manažmentu využívané v podnikoch na Slovensku - Szabo, Ľuboslav
Analýza uplatňovania funkcií manažmentu, ktoré sú využívané v riadení podnikov na Slovensku. Päť základných manažérskych funkcií: plánovanie, organizovanie, vedenie ľudí, personalistika a kontrola. Výsledky prieskumu. Formulácia vízie a poslania v manažmente podnikov. Aplikácia stratégie v podnikoch. Typ organizačnej štruktúry. Štýly vedenia ľudí. Metódy vzdelávania a rozvoja zamestnancov. Využívanie nástrojov na zlepšovanie kvality.