Riziko v podniku prípadová štúdia 1 - Tkáč, Michal, 1958-
Učebný text venovaný študentom 1. ročníka II. stupňa Podnikovohospodárskej fakulty, Ekonomickej univerzity v Bratislave. Prípadová štúdia k predmetu Riziko v podniku, zameriavajúca sa na rozhodovacie stromy.