Cenový controlling v manažmente cien - Remeňová, Katarína, 1982-
Manažment cien ako integrovaný rozhodovací proces pozostávajúci z cenovej stratégie, presadzovania cien, tvorby systému zliav, implementácie cien a cenového kontrolingu. Cenový kontroling - ciele a úlohy. Komplexný systém ukazovateľov cenového kontrolingu. Identifikácia jednotlivých ukazovateľov cenového kontrolingu v podnikoch pôsobiacich na Slovensku.