Sociálna politika zamestnávateľa - Kovalčíková, Martina
Súhrn práv a povinností účastníkov pracovnoprávneho vzťahu v oblasti starostlivosti o životné a pracovné podmienky zamestnancov, o stravovanie a vzdelávanie zamestnancov, o pracovné podmienky osobitných skupín zamestnancov. Dobrá úroveň sociálnej politiky zamestnávateľa - konkurečná výhoda, motivácia pri získavaní nových zamestnancov.