Dosahovanie synergického efektu pri podnikaní prostredníctvom klastrov - Jamnický, Peter
Formy medziorganizačnej kooperácie a jej vplyv na vznik klastrov. Faktory ovplyvňujúce rozvoj klastrov. Odvetvia s najväčším počtom klastrov. Slovenský plastikársky klaster (SPK) - jeho vznik a úspešný rozvoj. Podniky združené v Slovenskom plastikárskom klastri. Financovanie SPK.