Jednoduchá spoločnosť na akcie od 1.1. 2017 - Matulková, Mariana
Novela zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka. Účelom novely bolo vytvoriť novú formu obchodnej spoločnosti, ktorá ponúkne komplexné riešenie pre rizikové investovanie do obchodných spoločností.