Prekážky ako cesta k rastu - Daněk, Antonín
Návod pre vedúcich pracovníkov ako priviesť k rozvoju svojich podriadených a tiež seba. Nevyhnutnosť vymazať z mysle pojmy sko rezignácia, nechuť alebo malomyseľnosť a nahradiť ich živou tvorivou činnosťou a odhodlaným životným optimizmom.