Jsem liberál, který neholduje státním zásahům - Houdek, Tomáš
Rozhovor s Petrom Stuchlíkom, generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva spoločnosti Fincentrum, o tom, ako vníma zmeny na finančnom trhu, a ako sa tieto zmeny týkajú finančných poradcov.