Mění se pohled na regulaci bank v EU? - Procházka, Petr
Ciele kapitalizácie a financovania bánk v krajinách eurozóny. Ďalší nárast kapitálovej primeranosti a opatrenia na podporu likvidity. Banková regulácia a úprava legislatívy smerom ku zvýšeniu efektívnosti kapitálových trhov.