Budoucnost finančního světa? Blockchain! - Sobková, Martina
Blockchain, je v podstate decentralizovaná databáza, v ktorej sú uchovanané všetky doposiaľ uskutočnené transakcie. Využitie tejto technológie v bankovníctve a poisťovníctve a zmeny, ktoré prinesie.