Nespokojný klient banky? Takmer neexistuje - Kláseková, Martina
Klienti a vnímanie ich potrieb musia byť hlavnou bankovou optikou. Spokojnosť Slovákov so svojou bankou. Najväčšie dôvody nespokojnosti v bankách. Potreba inovácií pre bankové služby i produkty, hrozba odlivu klientov k inovatívnym fintech firmám a poradenským spoločnostiam.