Electronic Banking Security and Customer Satisfaction in Commercial Banks - Belás, Jaroslav
Výskum vybraných atribútov bezpečnosti komerčných bánk vo vzťahu k spokojnosti zákazníkov. Elektronické bankovníctvo, ako produkt reprezentujúci súčasné aktivity bánk. Porovnanie názorov rôznych sociálnych skupín.