Udržateľný rozvoj a eko-inovácie - Knošková, Ľubica, 1965-
Iniciatívy v oblasti udržateľného rozvoja na úrovni Európskej únie, označovanie environmentálne vhodných výrobkov. Eko- inovácie z pohľadu stratégií a faktory, ktoré ich ovplyvňujú ako aj spotrebiteľské vnímanie eko-inovácií.