Digitalizácia vzdelávania – pozitívne a negatívne stránky tohto procesu - Potisková, Ingrid
Moderné technologické prostriedky a výchovno-vzdelávacie ciele. Nové formy a metódy vzdelávania v podmienkach informačných technológií, ktorých cieľom je viesť k správnemu a potrebnému vzdelávaniu mládeže. Digitalizácia a nové výzvy pre vzdelávanie, školský systém ako aj pedagogiku vôbec.