Index digitálnej ekonomiky a spoločnosti - Škvarčeková, Oľga
Predstavenie ukazovateľov, ktoré vytvárajú index digitálnej ekonomiky a spoločnosti (DESI) a analýza dosiahnutých výsledkov DESI 2016 na úrovni Európskej únie a Slovenska.