Porovnanie vplyvu relevantných faktorov na riziko chudoby a sociálneho vylúčenia slovenských domácností - Šoltés, Erik, 1974-
Vplyv vybraných faktorov na riziko chudoby a sociálneho vylúčenia slovenských domácností v roku 2014 a porovnanie výsledkov s rokom 2010. Analýza vybraných faktorov na jednotlivé dimenzie sledovaného javu.